Kaikkonen kaataa kaiken

Metsurityöt » Ongelmapuut

Ongelmapuut ovat metsurille päivän piristys

Ahtaat pihat ja hankalat puunkaato-olosuhteet ovat arkipäivää pääkaupunkiseudulla. Useasti kaadettavalle puulle ei ole kaatumatilaa, jolloin puu on pätkittävä sen vielä seistessä. Kaikkoselle ongelmapuut ovat tuttu juttu, ja niiden kaataminen mukava haaste. Meillä on käytössämme varusteet, joilla on helppo tehdä pihapuiden kadot myös kiipeillen. Hankalien kohteiden kaadot ja harvennukset Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksesta myös laajemmalla alueella.

Kotitalousvähennyksellä kelpo alennus

Kotiin tai vapaa-ajanasunnolle ostettujen palvelujen kulut voi vähentää verotuksessa niin sanottuna kotitalousvähennyksenä. Puunkaato-Kaikkosen pihoilla ja mökeillä tekemät raivaus ja harvennustyöt kuuluvat vähennyksen piiriin. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on henkilöä kohti 2 400 euroa vuodessa, mutta pariskunnat voivat hyödyntää kotitalousvähennystä aina 4 800 euroon asti. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja tarvittavista paperitöistä saat Kaikkoselta ja Verohallinnon nettisivuilta.

Pyydä tarjous!

Ongelmapuiden kaatourakat hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Tulemme kuitenkin ennen jokaista urakkaa käymään ja tarkastamaan kohteen. Samassa yhteydessä saat myös pitävän hinta-arvion. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa!

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puunkaato-Kaikkonen
Peltovuorentie 28
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2546480-5
Puh: 044 552 6332

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puunkaato-Kaikkonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa