Kaikkonen kaataa kaiken

Metsurityöt » Pihapuut

Kaikkonen kaataa pihapuut ja harventaa mökkimetsiköt Vantaan lähialueilla

Puunkato-Kaikkosen palveluihin kuuluvat sekä pihapuiden kadot että kaikenlaiset metsiköiden ja puistikoiden harvennustyöt. Voimme tehdä kaadetuista pihapuista samalla kerralla polttopuita tai kuljettaa kaadetun puun pois pihamaalta. Kaikkonen kaataa pihapuut Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Erikseen sovittaessa kaatourakat ovat mahdollisia myös muualla Suomessa.

Pihapuiden kaadosta saa kotitalousvähennyksen

Kun ostat puunkaatopalveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Kaikkosen pihoilla ja mökeillä tekemät raivaus ja harvennustyöt kuuluvat vähennyksen piiriin. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohti on 2 400 euroa vuodessa, mutta pariskunnat voivat vähentää aina 4 800 euroon asti. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja sen hyödyntämisestä saat Verohallinnon nettisivuilta.

Kerro aika ja paikka, niin hoidamme homman

Puunkaato-Kaikkonen on tunnettu joustavasta palvelustaan. Voimme käydä kaatamassa tarvittavat pihapuut esimerkiksi sillä aikaa, kun olet töissä tai lomamatkalla. Ennen jokaista urakkaa tulemme tekemään ilmaisen arviointikäynnin, jonka yhteydessä saat työtarjouksen suunnitelmineen ja hintoineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puunkaato-Kaikkonen
Peltovuorentie 28
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2546480-5
Puh: 044 552 6332

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puunkaato-Kaikkonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa