Kaikkonen kaataa kaiken

Raivaukset

Myräköiden jälkeinen raivaus tai metsikön harvennus Vantaan seudulla

Puunkaato-Kaikkonen on erikoistunut myrskytuhojen raivauksiin ja pihapuiden tai metsäpalstojen harvennuksiin. Tulemme paikalle, kaadamme ja pätkimme tarvittavat puut ja siivoamme jälkemme kantoja myöten. Halutessasi voimme myös tehdä kaadetuista puista polttopuita samalla kertaa tai huolehtia puutavaran kuljetuksesta jonnekin muualle. Kaikkosen raivaus ja harvennustyöt on saatavilla Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Kotitalousvähennyksellä selvä säästö

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Puunkaato-Kaikkosen pihoilla ja mökeillä tekemät raivaus ja harvennustyöt kuuluvat vähennyksen piiriin. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohti on 2 400 euroa vuodessa, mutta pariskunnat voivat vähentää kotitalousvähennyksenä aina 4 800 euroon asti. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja tarvittavista paperitöistä saat Kaikkoselta ja Verohallinnon nettisivuilta.

Asiakkaan ehdoilla

Kaipasit sitten puunkaatoa, harvennusta, kantojenpoistoa tai kaikkia edellä mainittuja, Puunkaato-Kaikkonen tekee hommat joko erikseen tai samalla kertaa. Meiltä myös asiantuntijaneuvot raivausurakoita varten - eikä maksa mitään! Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puunkaato-Kaikkonen
Peltovuorentie 28
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2546480-5
Puh: 044 552 6332

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puunkaato-Kaikkonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa