Kaikkonen kaataa kaiken

Raivaukset » Kantojen poisto

Kantojyrsintä tasoittaa pihasi Vantaan lähialueilla

Haluaisitko poistaa kannon pihaltasi nopeasti ja siististi? Kantojyrsimellä se onnistuu kätevästi ja ympäristöystävällisesti. Puunkaato-Kaikkosen kantojyrsintä sopii erinomaisesti kantojen poistoihin kotipihoilta, yleisiltä viheralueilta, puutarhoista tai vaikka golf-kentiltä. Palvelemme pääasiassa Vantaan alueella ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta jyrsin kulkee mukana näppärästi pidemmänkin välimatkan päähän

Kannonpoisto pilkkahintaan kotitalousvähennyksellä

Kun ostat jyrsintäpalveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Puunkaato-Kaikkosen pihoilla ja mökeillä tekemät jyrsintä- ja huoltotyöt kuuluvat vähennyksen piiriin. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on henkilöä kohti 2 400 euroa vuodessa, mutta pariskunnat voivat vähentää aina 4 800 euroon asti. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja sen hyödyntämisestä saat Kaikkoselta ja Verohallinnon nettisivuilta.

Taatusti tasaista

Kantojyrsintä on ripeä ja tehokas tapa ratkaista kanto-ongelmat pihamaalla. Kun kannot on poistettu, viheralueesi yleisilme on siisti, eikä sinun tarvitse nurmikkoa ajaessa enää tehdä ylimääräisiä väistöliikkeitä. Kysy lisää kantojyrsinnästä ottamalla yhteyttä Vantaan toimipisteeseemme!

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puunkaato-Kaikkonen
Peltovuorentie 28
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2546480-5
Puh: 044 552 6332

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puunkaato-Kaikkonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa