Kaikkonen kaataa kaiken

Raivaukset » Tontit, palstat ja myrskytuhot

Myrskytuho hyötykäyttöön Kaikkosen avulla Vantaan alueella

Kevät ja syysmyrskyt aiheuttavat toisinaan harmaita hiuksia pihamaalla ja metsäpalstoilla. Puunkaato-Kaikkonen hoitaa ongelman pois päiväjärjestyksestä. Ammattimiehemme tulee paikalle, raivaa kaatuneet puut, siistii jälkensä ja halutessasi tekee puista klapeja samalla käyntikerralla. Myrskytuho on Kaikkosen käsittelyn jälkeen pian poissa silmistä ja mielestä. Teemme tonttien, palstojen ja pihamaiden myrskytuhojen raivauksia Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Kotitalousvähennyksellä pihamaa priimakuntoon pikkurahalla

Kotipihalla ja vapaa-ajanasunnolla tehtävät myrskytuhojen raivaukset on mahdollista vähentää verotuksessa. Niin kutsutun kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on henkilöä kohti 2 400 euroa vuodessa, mutta pariskunnat voivat saada kotitalousvähennystä aina 4 800 euroon asti. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja sen hyödyntämisestä saat Kaikkoselta ja Verohallinnon nettisivuilta.

Ota yhteyttä heti myrskyn jälkeen

Mitä nopeammin myrskytuhot saadaan raivattua, sen parempi. Kokonaan tai osittain kaatuneet puut saattavat olla turvallisuusuhka, joka kannattaa hoitaa mahdollisimman nopeasti. Vastikään kaatuneet puut on myös helppo hyödyntää esimerkiksi polttopuina. Soita Vantaan toimistollemme, niin mietitään yhdessä, miten myrskytuhosi kannattaisi raivata!

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puunkaato-Kaikkonen
Peltovuorentie 28
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2546480-5
Puh: 044 552 6332

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puunkaato-Kaikkonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa