Kaikkonen kaataa kaiken

Polttopuut

Puiden klapitus tai valmiit polttopuut suoraan kotipihallesi

Puunkaato-Kaikkonen tekee ja myy polttopuita Vantaan lähialueilla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Voimme esimerkiksi täyttää mökkisi tai kesäasuntosi puuliiterin kerralla pariksi vuodeksi eteenpäin, jotta säästyt jatkuvalta halon hakkuulta, tai tehdä kaatamistamme puista valmiit polttopuut samalla kertaa.

Kaikkoselta saat halutessasi pelkkiä koivuklapeja, jos haluat polttaa puita avotakassa ilman, että jonkun pitää koko ajan olla kipinävahtina.

Polttopuut voit joko noutaa itse tai sitten toimitamme haluamasi määrän puita toivomaasi paikkaan sovittuna aikana. Mikäli sinulla on valmis puutavara, mutta ei välineitä polttopuiden tekemiseen, voimme tulla tekemään klapit kotiisi tai mökillesi.

Luonnollista lämpöä

Puunkaato-Kaikkonen tekee klapihommia läpi vuoden. Kun liiterisi takaseinä alkaa häämöttää, ota meihin yhteyttä, niin järjestetään täydennystä pikavauhtia. Polttopuiden hinta riippuu puun laadusta ja määrästä, mutta mitä enemmän ostat, sitä edullisempi on mottihinta! Kaikkonen täyttää polttopuuvarastosi Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla!

Ota yhteyttä

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puunkaato-Kaikkonen
Peltovuorentie 28
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2546480-5
Puh: 044 552 6332

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puunkaato-Kaikkonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa